Σχετικά με αυτό το κέντρο

Δωρεάν Εγγραφή! Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας Πιστοποίηση Διαδικτυακής Παρακολούθησης
Καλώς ήρθατε στο κέντρο μάθησης KUMON Τούμπας!

Βρισκόμαστε στο σταυροδρόμι τριών περιοχών της ανατολικής Θεσσαλονίκης (Τούμπα – Χαριλάου – Πυλαία), στην οδό Παπάφη 195. Το ολοκαίνουριο κέντρο μας είναι έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων, από 2 ετών μέχρι και ενήλικες, παρέχοντας εξατομικευμένα προγράμματα Μαθηματικών και Αγγλικών!

Η μέθοδος KUMON εγγυάται ότι κάθε παιδί χτίζει γερές βάσεις στη μάθηση και αποκτά ακλόνητη εμπιστοσύνη στις δικές του ικανότητες. Μέσω αυτού του τρόπου δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε παιδί να καλλιεργήσει μια ανεξάρτητη προσέγγιση στη μάθηση ξεκλειδώνοντας τις απίστευτες δυνατότητές του. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι ίδιοι οι μαθητές μας είναι αυτοί που μας εκπαιδεύουν συνεχώς για το πώς να υποστηρίξουμε καλύτερα το ταξίδι τους προς ένα λαμπρό μέλλον, εναλλάσσοντας ακλόνητη εμπιστοσύνη και καλλιεργώντας ανεκτίμητες δεξιότητες για ανεξάρτητη μάθηση.
Παράλληλα με τη δημιουργία γερών βάσεων στα Μαθηματικά και Αγγλικά η KUMON βοηθά το παιδί σας να :

* βελτιώσει τη συγκέντρωσή του
* δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και
  αυτοεκτίμησή του
* αναπτύξει την αυτενεργή μαθησιακή ικανότητα και   αυτοπειθαρχία
* γίνει αυτόνομο
* αποκτήσει θετική στάση απέναντι στη μελέτη και   στη μάθηση
* έχει ακαδημαϊκή επιτυχία.

Στόχος μας είναι ο μαθητής να βελτιώνεται καθημερινά, προχωρώντας ακόμα και πέρα από το επίπεδο του σχολείου, χωρίς όμως ο φόρτος εργασίας να είναι επιβαρυντικός ή αποτρεπτικός, ώστε η μάθηση να αποτελεί ευχάριστη διαδικασία.
 
Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε εσάς και τα παιδιά σας τη μάθηση μέσω των δοκιμασμένων φύλλων εργασίας KUMON, καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής KUMON CONNECT. Η διαδικτυακή εφαρμογή περιέχει όλο το υλικό που χρειάζεται το παιδί σας για να μελετήσει, διατηρώντας το ευεργετικό στυλ εργασίας της μεθόδου, τόσο στα μαθηματικά όσο και στα αγγλικά. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο. τον σύνδεσμο.

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Με βαθύ πάθος για την εκπαίδευση και την εκπληκτική ικανότητα να συνδέομαι με μαθητές, φέρνω μια συναρπαστική ενέργεια σαν Kumon Instructor.

 Ως μητέρα δύο παιδιών, μαθητών της μεθόδου Kumon, καταλαβαίνω τη σημασία της ανατροφής των νέων μυαλών και της βοήθειας τους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. 

Το εκπαιδευτικό μου υπόβαθρο στα οικονομικά, το ευρωπαϊκό δίκαιο, τα μαθηματικά και την αγγλική γλώσσα μου παρέχει μια ισχυρή βάση για να διδάξω ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

 Με την εμπειρία μου ως εκπαιδευτής Kumon, έχω βελτιώσει τις δεξιότητές μου στην αποτελεσματική αξιολόγηση των ικανοτήτων των μαθητών και στην προσαρμογή της διδασκαλίας στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, φροντίζοντας όχι μόνο να κατανοούν τις έννοιες αλλά και να αναπτύσσουν αγάπη για την αυτομάθηση.. Η υπομονή, η δημιουργικότητά μου και το όμορφο περιβάλλον του κέντρου μας, κάνουν τη μάθηση μια διασκεδαστική και μοναδική εμπειρία για τους μαθητές !

Ώρες μαθημάτων

Δευτέρα
14:00 - 20:00
Τρίτη
14:00 - 20:00
Τετάρτη
14:00 - 20:00
Πέμπτη
14:00 - 20:00
Παρασκευή
Ημέρα χωρίς μαθήματα
Σάββατο
09:00 - 14:00
Κυριακή
Ημέρα χωρίς μαθήματα

Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών μιας ημέρας μπορεί να είναι περίπου 30 λεπτά ανά θεματική ενότητα. Ο χρόνος μελέτης εξαρτάται αποκλειστικά από το κάθε άτομο και το επίπεδο του προγράμματος που παρακολουθεί. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κέντρου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω των υφιστάμενων κυβερνητικών περιορισμών.

Τιμές

Τέλος εγγραφής
€ 30 Εφάπαξ χρέωση
Τι είναι η πληρωμή εγγραφής;
Για να ξεκινήσετε το παιδί σας τα μαθήματα KUMON, θα πληρώσετε ένα τέλος εγγραφής για να εγγραφεί ως μαθητής/μαθήτρια
Ανά θεματική ενότητα
€ 75 Ανά μήνα


Τα παιδιά παρακολουθούν κανονικά μαθήματα είτε στο κέντρο μελέτης είτε διαδικτυακά


Καθημερινά φύλλα εργασίας σχεδιασμένα για μελέτη στο σπίτι και στο κέντρο

Οφέλη της δωρεάν εγγραφής μας

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του παιδιού σας
Δωρεάν αξιολόγηση της ικανότητας του παιδιού σας
Λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο μελέτης
Μακροπρόθεσμη επιτυχία

Αξιολογήσεις κέντρου

Γενική αξιολόγηση

5

Από 25 αξιολογήσεις στο Google

Σύρετε για να δείτε περισσότερα

Δημοφιλείς ερωτήσεις

Ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα η KUMON δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σχολικό πρόγραμμα, αλλά συμπληρώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ο σημαντικότερος στόχος της μεθόδου KUMON είναι να αναπτυχθεί η ικανότητα αυτόνομης μάθησης. Αυτή η ικανότητα αυτόνομης μάθησης θα ωφελήσει τις επιδόσεις των μαθητών σε όλα τα ακαδημαϊκά πεδία γενικότερα. Η KUMON είναι συντονισμένη επακριβώς με το βέλτιστο επίπεδο μάθησης κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως της ηλικίας του, και εξασφαλίζει τη διεύρυνση και την εξέλιξη των ικανοτήτων του, της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων του, μέσω επιλεγμένων ασκήσεων.
 
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι΄αυτό. Σήμερα έχουμε από παιδιά μόλις δύο ετών έως μαθητές λίγο πριν το πανεπιστήμιο. Σε κάποια κέντρα μάθησης έχουν γραφτεί ακόμα και ενήλικες και συνταξιούχοι, για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους. Η KUMON βοηθά παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως από τις ικανότητές τους. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσουν, τόσο πιο νωρίς θα αποκτήσουν δεξιότητες και θα απολαύσουν μεγαλύτερα οφέλη. Εφόσον η οικογένειά σας είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μάθησης, η KUMON είναι έτοιμη να σας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου σας.
Η KUMON προσφέρει πολύ περισσότερα από την ενισχυτική διδασκαλία και διαφέρει σημαντικά από τη συμβατική σχολική εκπαίδευση. Αντί να προετοιμάζεται ο μαθητής για συγκεκριμένες εξετάσεις ή αξιολογήσεις, η KUMON του παρέχει τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης και μάλιστα μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και προσεκτικά προετοιμασμένα φύλλα εργασιών.

Παράλληλα με την ανάπτυξη καίριων ικανοτήτων στα μαθηματικά και τα αγγλικά, κάθε μαθητής της KUMON χτίζει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μάθηση και πίστη στις ικανότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής της KUMON δεν εξαρτάται - ούτε περιορίζεται - από τις ικανότητες και τις γνώσεις άλλων.
 
Η μέθοδος KUMON είναι ένα πρόγραμμα αυτόνομης μάθησης, παρ’ όλα αυτά κάθε μαθητής διαρκώς λαμβάνει στήριξη από τον παιδαγωγό του. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα φύλλα εργασιών δείχνουν στους μαθητές πώς να βρίσκουν μόνοι τους τις λύσεις, ενώ ο παιδαγωγός προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Η κυριότερη εργασία του παιδαγωγού σε ένα κέντρο μάθησης είναι να παρακολουθεί τους μαθητές όσο εργάζονται και να τους εκπαιδεύει στο πώς μπορούν να ανακαλύψουν τη λύση μέσα από την ύλη. Σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσσονται οι ικανότητες της προσεκτικής παρατήρησης, της κριτικής ικανότητας, της αναφοράς σε προϋπάρχουσες γνώσεις και της δοκιμής ως διαδικασία μάθησης. Προϋπόθεση είναι οι ασκήσεις ποτέ να μην είναι υπερβολικά δύσκολες ή υπερβολικά εύκολες.
Η KUMON είναι ιδανική για όλα τα παιδιά. Αυτό οφείλεται στην εξατομικευμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία μας που πάντα θέτει το εξής ερώτημα: «Τι ακριβώς ξέρει το παιδί στην πραγματικότητα, και ποιο θα ήταν το κατάλληλο επόμενο βήμα;» Το αν ένα παιδί είναι «αδύναμο» ή «δυνατό» είναι χαρακτηρισμοί που απορρίπτουμε. Χαρακτηρίζουμε τις μαθησιακές ικανότητες όχι μόνο βάσει του βαθμού κατανόησης, αλλά και των διαδικασιών σκέψης και εργασίας του παιδιού, καθώς και της στάσης του απέναντι στη μάθηση. Οποιαδήποτε ικανότητα σε αυτούς τους τομείς γίνεται αντιληπτή, και τα όρια διευρύνονται όλο και περισσότερο.

Μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης καταρτίζεται ένα εκπαιδευτικό σχέδιο, ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες του παιδιού και ανεξάρτητα από το σημείο εκκίνησής του, να ανταποκριθεί στο Διεθνές Πρότυπο της KUMON (μια διεθνή βαθμίδα που προσεγγίζει το επίπεδο του αντίστοιχου σχολικού έτους). Η KUMON καλωσορίζει εξίσου τόσο μαθητές με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες, όσο και ταλαντούχα και προικισμένα παιδιά, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα και που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.
 

Ιστορίες επιτυχίας μαθητών

Σύρετε για να δείτε περισσότερα


Εγκαταστάσεις

Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Χώρος αναμονής
Στάθμευση - Δωρεάν
Δημόσια συγκοινωνία - Λεωφορείο

Χάρτες και Οδηγίες

Λάβετε οδηγίες

Παπαφη 195
Θεσσαλονίκη
54453

Επιλέξτε τρόπο μεταφοράς


Οδήγηση

Από που έρχεστε;

Κάνετε στον/στην Μαρία Καραγιάννη μια ερώτηση