Συχνές ερωτήσεις – KUMON CONNECT

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε

Το KUMON CONNECT είναι τα ευρέως δοκιμασμένα προγράμματα και φύλλα  εργασίας της KUMON σε ψηφιακή μορφή, καθιστώντας τα ακόμα πιο προσβάσιμα και προσιτά  για τους μαθητές, μέσω της χρήσης tablet και της γραφίδας του. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το KUMON CONNECT στην αίθουσα, όπως ακριβώς και με τα έντυπα φύλλα εργασίας, ενώ όταν πραγματοποιούν την καθημερινή τους εργασία εκτός κέντρου, αυτομάτως τους εμφανίζονται στη συσκευή τους τα φύλλα της ημέρας. Ως γονέας, θα έχετε πρόσβαση σε δεδομένα σχετικά με την πρόοδο του παιδιού σας μέσω της εφαρμογής μας, ενώ ο Παιδαγωγός του μπορεί να στείλει υποστηρικτικά μηνύματα, να του παρέχει χρήσιμες συμβουλές μελέτης και να προσαρμόσει αναλόγως τα τρέχοντα φύλλα εργασίας, με βάση τις ανάγκες του.
Οι μαθητές της Kumon μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δικές τους ταμπλέτες και γραφίδες για τη μελέτη Kumon, χρησιμοποιώντας το KUMON CONNECT, το οποίο έχει αναπτυχθεί ώστε να είναι συμβατό με τις ακόλουθες συσκευές:
  • Apple iPad 6ης γενιάς ή μεγαλύτερης, με συμβατή γραφίδα
  • Apple iPad Air 3ης γενιάς ή μεγαλύτερης, με συμβατή γραφίδα
  • Apple iPad Pro 11 3ης γενιάς ή μεγαλύτερης, με συμβατή γραφίδα
  • Apple iPad Pro 12.9 3ης γενιάς ή μεγαλύτερης, με συμβατή γραφίδα
  • Samsung Galaxy Tab S6 lite με συμβατή γραφίδα
  • Samsung Galaxy Tab S7/S7+ με συμβατή γραφίδα
  • Samsung Galaxy Tab S8/S8+ με συμβατή γραφίδα
Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Παιδαγωγό σας σχετικά με επιπλέον διαθέσιμες υπηρεσίες που μπορεί να παρέχονται μέσω του KUMON CONNECT, συμπεριλαμβανομένων των τελών.

Λάβετε υπόψη ότι το τέλος εγγραφής στο KUMON και οι μηνιαίες χρεώσεις προγραμμάτων δεν περιλαμβάνουν tablet και γραφίδα.
 
Ναι, θα μπορείτε να ελέγχετε την πρόοδο του παιδιού σας σε κάθε επίπεδο, με πρόσβαση στα δεδομένα της εργασίας του και των αποτελεσμάτων του.

Έχετε κάποια διαφορετική ερώτηση?