Ευκαιρίες καριέρας

Στην Kumon, η φιλοσοφία μας είναι πως οι άνθρωποι είναι το παν. Το προσωπικό μας προέρχεται από διαφορετικά υπόβαθρα, ωστόσο όλοι μοιραζόμαστε ένα πάθος για την εκπαίδευση καθώς και την επιθυμία να υποστηρίξουμε τα παιδιά στο να επιτύχουν το μέγιστο δυναμικό τους. Η εργασία στην Kumon δεν είναι απλά μια οποιαδήποτε εργασία. Ανεξαρτήτως ρόλου, η συνεισφορά σου θα κάνει πραγματική διαφορά στην ανάπτυξη ικανοτήτων των μαθητών.

Τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας

KUMON: think, learn, grow - Join KUMON in Athens – the subsidiary of KUMON Deutschland GmbH and a part of KUMON Europe & Africa Limited based in London. From here, we oversee more than 250 children and a part of our franchise partners (“KUMON Instructors

Competitive

Διαβάστε περισσότερα

Εγγράψου ώστε να λαμβάνεις ενημερώσεις για μελλοντικές κενές θέσεις εργασίας

Στην Kumon, πάντοτε μας ενδιαφέρει να ακούμε τη γνώμη επαγγελματιών που πιστεύουν πως μπορούν πραγματικά να συνεισφέρουν στον οργανισμό μας και να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των μαθητών μας. Αν δε βλέπεις παραπάνω κάποιον κατάλληλο για εσένα ρόλο και θα ήθελες παρ' όλα αυτά να επικοινωνήσουμε μαζί σου για άλλες ενδεχόμενες θέσεις εργασίας σε εμάς, παρακαλούμε άφησε τα στοιχεία επικοινωνίας σου παρακάτω και εξήγησέ μας γιατί θα ήθελες να εργαστείς στην Kumon.