Σχετικά με αυτό το κέντρο

Δωρεάν Εγγραφή! Πιστοποίηση Διαδικτυακής Παρακολούθησης Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας
Το κέντρο του Κολωνακίου άνοιξε τον Ιούνιο του 2024 και βρίσκεται στην οδό Βάμβα Νεοφύτου 5 πλησίον της οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Εδώ, παιδιά όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων μαθαίνουν με τα προγράμματα Μαθηματικών και Αγγλικών της Kumon.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε εσάς και στα παιδιά σας τη μάθηση μέσω των δοκιμασμένων φύλλων εργασίας της KUMON καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής KUMON CONNECT. Η ψηφιακή εφαρμογή KUMON CONNECT περιέχει όλο το υλικό που χρειάζεται το παιδί σας για να μελετήσει με τη μέθοδο KUMON, διατηρώντας παράλληλα το ευεργετικό στύλ εργασίας, γράφοντας και ακούγοντας, για να εμβαθύνει στη μελέτη της αγγλικής γλώσσας. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή παρακαλούμε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο

Η μέθοδος μάθησης KUMON απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 3 έως 16 ετών και παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη που βοηθά τα παιδιά να ανακαλύψουν το δυναμικό τους τόσο κατα τη διάρκεια των σχολικών χρόνων, όσο και αργότερα.

Παράλληλα με τη δημιουργία γερών βάσεων στα Μαθηματικά και στα Αγγλικά, η KUMON βοηθά το παιδί σας να :
  • βελτιώσει τη συγκέντρωσή του
  • δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση του
  • αναπτύξει την αυτενεργή μαθησιακή ικανότητα και αυτοπειθαρχία
  • γίνει αυτόνομο
  • αποκτήσει θετική στάση απέναντι στη μελέτη και στη μάθηση  

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Ονομάζομαι Λίζα Βουρδαχά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Αθήνα και είμαι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του Τμήματος Φυσικής. Έχω εργαστεί στον τομέα της εκπαίδευσης παραδίδοντας μαθήματα Φυσικής και Μαθηματικών σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προετοιμάζοντας τους για τις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς επίσης και για το πρόγραμμα IB Physics.
Η πρώτη μου επαφή με τη μέθοδο KUMON ξεκίνησε από την εμπειρία μου ως μητέρα, όπου και διαπίστωσα τα αποτελέσματα της μεθόδου στον 3 ετών τότε γιό μου, ο οποίος πλέον σε ηλικία 10 ετών, αντανακλά όλα τα οφέλη που έχει πάρει από τη μέθοδο KUMON σε πάρα πολλούς τομείς της ζωής του. Στα χνάρια του και η 3 ετών κόρη μου, καθημερινά αναπτύσσει δεξιότητες εκπληκτικές μέσω των προγραμμάτων Μαθηματικών και Αγγλικών της KUMON.
Μετά τη βασική μου εκπαίδευση στη μέθοδο KUMON, εργάστηκα στο Κέντρο Μάθησης της Ηλιούπολης.
Το 2018 ξεκίνησα το πρώτο μου κέντρο μάθησης KUMON στην περιοχή της Κηφισιάς όπου πλέον μετράει πολλούς χαρούμενους μαθητές!
Και ο ίδιος είναι ο στόχος ξανά, με το άνοιγμα του καινούριου μας κέντρου, στο κέντρο της Αθήνας, να έχουν ακόμα περισσότερα παιδιά την ευκαιρία να απολαύσουν τα οφέλη της μεθόδου KUMON και να νιώθουν περήφανα καθημερινά για όσα με τις δικές τους δυνάμεις ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ!
 

Ώρες μαθημάτων

Δευτέρα
15:00 - 19:00
Τρίτη
15:00 - 19:00
Τετάρτη
Ημέρα χωρίς μαθήματα
Πέμπτη
15:00 - 19:00
Παρασκευή
15:00 - 19:00
Σάββατο
Ημέρα χωρίς μαθήματα
Κυριακή
Ημέρα χωρίς μαθήματα

Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών μιας ημέρας μπορεί να είναι περίπου 30 λεπτά ανά θεματική ενότητα. Ο χρόνος μελέτης εξαρτάται αποκλειστικά από το κάθε άτομο και το επίπεδο του προγράμματος που παρακολουθεί. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κέντρου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω των υφιστάμενων κυβερνητικών περιορισμών.

Τιμές

Τέλος εγγραφής
€ 40 Εφάπαξ χρέωση
Τι είναι η πληρωμή εγγραφής;
Για να ξεκινήσετε το παιδί σας τα μαθήματα KUMON, θα πληρώσετε ένα τέλος εγγραφής για να εγγραφεί ως μαθητής/μαθήτρια
Ανά θεματική ενότητα
€ 85 Ανά μήνα


Τα παιδιά παρακολουθούν κανονικά μαθήματα είτε στο κέντρο μελέτης είτε διαδικτυακά


Καθημερινά φύλλα εργασίας σχεδιασμένα για μελέτη στο σπίτι και στο κέντρο

Οφέλη της δωρεάν εγγραφής μας

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του παιδιού σας
Δωρεάν αξιολόγηση της ικανότητας του παιδιού σας
Λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο μελέτης
Μακροπρόθεσμη επιτυχία

Δημοφιλείς ερωτήσεις

Ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα η KUMON δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σχολικό πρόγραμμα, αλλά συμπληρώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ο σημαντικότερος στόχος της μεθόδου KUMON είναι να αναπτυχθεί η ικανότητα αυτόνομης μάθησης. Αυτή η ικανότητα αυτόνομης μάθησης θα ωφελήσει τις επιδόσεις των μαθητών σε όλα τα ακαδημαϊκά πεδία γενικότερα. Η KUMON είναι συντονισμένη επακριβώς με το βέλτιστο επίπεδο μάθησης κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως της ηλικίας του, και εξασφαλίζει τη διεύρυνση και την εξέλιξη των ικανοτήτων του, της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων του, μέσω επιλεγμένων ασκήσεων.
 
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι΄αυτό. Σήμερα έχουμε από παιδιά μόλις δύο ετών έως μαθητές λίγο πριν το πανεπιστήμιο. Σε κάποια κέντρα μάθησης έχουν γραφτεί ακόμα και ενήλικες και συνταξιούχοι, για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους. Η KUMON βοηθά παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως από τις ικανότητές τους. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσουν, τόσο πιο νωρίς θα αποκτήσουν δεξιότητες και θα απολαύσουν μεγαλύτερα οφέλη. Εφόσον η οικογένειά σας είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μάθησης, η KUMON είναι έτοιμη να σας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου σας.
Η KUMON προσφέρει πολύ περισσότερα από την ενισχυτική διδασκαλία και διαφέρει σημαντικά από τη συμβατική σχολική εκπαίδευση. Αντί να προετοιμάζεται ο μαθητής για συγκεκριμένες εξετάσεις ή αξιολογήσεις, η KUMON του παρέχει τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης και μάλιστα μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και προσεκτικά προετοιμασμένα φύλλα εργασιών.

Παράλληλα με την ανάπτυξη καίριων ικανοτήτων στα μαθηματικά και τα αγγλικά, κάθε μαθητής της KUMON χτίζει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μάθηση και πίστη στις ικανότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής της KUMON δεν εξαρτάται - ούτε περιορίζεται - από τις ικανότητες και τις γνώσεις άλλων.
 
Η μέθοδος KUMON είναι ένα πρόγραμμα αυτόνομης μάθησης, παρ’ όλα αυτά κάθε μαθητής διαρκώς λαμβάνει στήριξη από τον παιδαγωγό του. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα φύλλα εργασιών δείχνουν στους μαθητές πώς να βρίσκουν μόνοι τους τις λύσεις, ενώ ο παιδαγωγός προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Η κυριότερη εργασία του παιδαγωγού σε ένα κέντρο μάθησης είναι να παρακολουθεί τους μαθητές όσο εργάζονται και να τους εκπαιδεύει στο πώς μπορούν να ανακαλύψουν τη λύση μέσα από την ύλη. Σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσσονται οι ικανότητες της προσεκτικής παρατήρησης, της κριτικής ικανότητας, της αναφοράς σε προϋπάρχουσες γνώσεις και της δοκιμής ως διαδικασία μάθησης. Προϋπόθεση είναι οι ασκήσεις ποτέ να μην είναι υπερβολικά δύσκολες ή υπερβολικά εύκολες.
Η KUMON είναι ιδανική για όλα τα παιδιά. Αυτό οφείλεται στην εξατομικευμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία μας που πάντα θέτει το εξής ερώτημα: «Τι ακριβώς ξέρει το παιδί στην πραγματικότητα, και ποιο θα ήταν το κατάλληλο επόμενο βήμα;» Το αν ένα παιδί είναι «αδύναμο» ή «δυνατό» είναι χαρακτηρισμοί που απορρίπτουμε. Χαρακτηρίζουμε τις μαθησιακές ικανότητες όχι μόνο βάσει του βαθμού κατανόησης, αλλά και των διαδικασιών σκέψης και εργασίας του παιδιού, καθώς και της στάσης του απέναντι στη μάθηση. Οποιαδήποτε ικανότητα σε αυτούς τους τομείς γίνεται αντιληπτή, και τα όρια διευρύνονται όλο και περισσότερο.

Μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης καταρτίζεται ένα εκπαιδευτικό σχέδιο, ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες του παιδιού και ανεξάρτητα από το σημείο εκκίνησής του, να ανταποκριθεί στο Διεθνές Πρότυπο της KUMON (μια διεθνή βαθμίδα που προσεγγίζει το επίπεδο του αντίστοιχου σχολικού έτους). Η KUMON καλωσορίζει εξίσου τόσο μαθητές με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες, όσο και ταλαντούχα και προικισμένα παιδιά, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα και που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.
 

Ιστορίες επιτυχίας μαθητών

Σύρετε για να δείτε περισσότερα


Εγκαταστάσεις

Τμήμα Αρχικής Εκπαίδευσης
Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας
Χώρος αναμονής
Δημόσια συγκοινωνία - Μετρό
Στάθμευση - πληρωμένο
Δημόσια συγκοινωνία - Λεωφορείο

Χάρτες και Οδηγίες

Λάβετε οδηγίες

Νεόφυτου Βάμβα 5
Αθήνα
Αττικής
10674

Επιλέξτε τρόπο μεταφοράς


Οδήγηση

Από που έρχεστε;

Κάνετε στον/στην Λίζα Βουρδαχά μια ερώτηση