Σχετικά με αυτό το κέντρο

Δωρεάν Εγγραφή! Πιστοποίηση Διαδικτυακής Παρακολούθησης Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας

Καλώς ήρθατε στο κέντρο μάθησης KUMON Ηρακλείου Κρήτης!
Εδώ, παιδιά από 3 ετών και πάνω όλων των ικανοτήτων μπορούν να εξελιχθούν μέσω των προσφερόμενων προγραμμάτων σε:

  • Μαθηματικά
  • Αγγλικά ως ξένη γλώσσα - English as a Foreign Language (EFL)
  • Αγγλικά ως μητρική γλώσσα - English as a Native Language (ENL)

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε εσάς και τα παιδιά σας τη μάθηση μέσω των δοκιμασμένων φύλλων εργασίας KUMON, καθώς και μέσω της νέας εφαρμογής KUMON. Το διαδικτυακό σύστημα KUMON CONNECT περιέχει όλο το υλικό που χρειάζεται το παιδί σας για να μελετήσει με τη μέθοδο KUMON, διατηρώντας παράλληλα το ευεργετικό στυλ εργασίας, γράφοντας και παράλληλα ακούγοντας, για να εμβαθύνει στη μελέτη της αγγλικής γλώσσας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, παρακαλούμε ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο.

Τα πρωτοποριακά προγράμματα εξατομικευμένης μάθησης της Kumon έχουν ως στόχο να ανακαλύψουν τις δυνατότητες του κάθε παιδιού ξεχωριστά, να τις εξελίξουν στο μέγιστο ανεξαρτήτως του σχολικού τους επιπέδου, διαμορφώνοντας ανεξάρτητους και μαθησιακά αυτόνομους μαθητές γεμάτους αυτοπεποίθηση, με δυνατότητα να προχωρήσουν μέσω της αυτομάθησης πέραν του επιπέδου του σχολείου. Το κεντρο μάθησης Ηρακλείου άνοιξε τον Απρίλιο του 2019 και υπεύθυνή του είναι η Κλεισαρχάκη Φωτεινή.

Βασικό μέλημά και πρωταρχικός σκοπός μας, παράλληλα με τη δημιουργία γερών βάσεων στα μαθηματικά και αγγλικά, είναι να βοηθήσουμε κάθε παιδί μέσω της μεθόδου Kumon να:

  • βελτιώσει τη συγκέντρωσή του
  • δώσει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμησή του
  • αναπτύξει την αυτενεργή μαθησιακή ικανότητά και αυτοπειθαρχία
  • γίνει αυτόνομο
  • αποκτήσει θετική στάση απέναντι στη μελέτη και στη μάθηση
  • έχει ακαδημαϊκή επιτυχία

Έλευση στο κέντρο
Το κέντρο Kumon Ηρακλείου βρίσκεται στην οδό Ιτάνου 38 και Κυρά της Ρω στην περιοχή της Κηπούπολης με εύκολη πρόσβαση από τον ΒΟΑΚ από οποιοδήποτε σημείο του Ηρακλείου. Υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης καθώς και δυνατότητα να απασχολήσετε μικρότερα παιδιά σε κοντινή παιδική χαρά. Εναλλακτικά, καθώς περιμένετε το παιδί σας να ολοκληρώσει την εργασία του στο κέντρο, μπορείτε να διαβάσετε βιβλία από τη βιβλιοθήκη μας, να απασχολήσετε τα μικρότερα αδερφάκια με παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ζωγραφική ή να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο internet για να σερφάρετε ή να εργαστείτε στο φορητό υπολογιστή σας.

Εργασία στο κέντρο
Οι μαθητές εργάζονται στο χώρο του κέντρου ιδανικά 2 φορές την εβδομάδα για περίπου 30 – 40 λεπτά ανά θέμα και λαμβάνουν υλικό για το σπίτι για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας. Ωστόσο, ο χρόνος εργασίας διαφέρει από μαθητή σε μαθητή και από ημέρα σε ημέρα καθώς εξαρτάται από το επίπεδο, την ηλικία και τα φύλλα εργασίας που του έχουν ανατεθεί.

Διαδικασία εγγραφής
Η διαδικασία εγγραφής γίνεται κατόπιν δωρεάν προσωπικού ραντεβού στο χώρο του κέντρου όπου θα ενημερωθείτε αναλυτικά για τη μέθοδο και θα προσδιορίσουμε το επίπεδο εκκίνησης του παιδιού σας καθώς και τις δυνατότητες εξέλιξης του. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλ 2810 214998.
Ημέρες και Ώρες λειτουργίας κέντρου (για τους μαθητές):
Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή από 15:00 έως 19:00 (τελευταία προσέλευση).

Δίδακτρα-Fees
Εγγραφή: €30 άπαξ ανά μαθητή κατά την εγγραφή.
Δίδακτρα: 70€ ανά ημερολογιακό μήνα
 

Σχετικά με τον Εκπαιδευτή

Φωτεινή Κλεισαρχάκη

Ονομάζομαι Κλεισαρχάκη Φωτεινή και είμαι υπεύθυνη του κέντρου Kumon Κηπούπολης Ηρακλείου Κρήτης. Ως απόφοιτος του τμήματος Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του πανεπιστημίου Κρήτης, με πολυετή διδακτική εμπειρία σε παιδιά όλων των ηλικιών, ανακάλυψα οτι η παραδοσιακή, ταυτόχρονη διδασκαλία πολλών παιδιών διαφορετικού επιπέδου και τρόπου σκέψης σε μία τάξη, δεν είναι αρκετή ώστε να βοηθήσει ένα παιδί να προοδεύσει στο σχολείο και στις μετέπειτα ασχολίες στη ζωή του. Η μέθοδος Kumon ήρθε στη ζωή μου για να επαληθεύσει το συμπέρασμα αυτό. Αφορμή στάθηκε η προσωπική μου αναζήτηση για πρωτοποριακές δραστηριότητες τόσο για τους μαθητές μου όσο και για τα δικά μου παιδιά που με έφερε σε επαφή με την μέθοδο και με οδήγησε τελικά να προχωρήσω σε αυτό το εγχείρημα.

Έπειτα από την εντατική μου εκπαίδευση στη μέθοδο, από εξαιρετικά έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς μπόρεσα να έρθω σε επαφή και να εισχωρήσω βαθύτερα στη φιλοσοφία του εμπνευστή και ιδρυτή της Toru Kumon. Ο Toru Kumon πίστευε στην ανακάλυψη και στην εξέλιξη του απεριόριστου, συχνά ανεκμετάλλευτου δυναμικού κάθε παιδιού. Με βάση την εξατομικευμένη μάθηση και με μέσο τα μαθηματικά και τα αγγλικά, η μέθοδος, με την παράλληλη δική μου καθοδήγηση, βοηθάει κάθε μαθητή να αποκτήσει καλύτερη συγκέντρωση, αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο, κριτική σκέψη και το πάθος να μην παραιτείται αλλά να προσπαθεί καθημερινά να ξεπερνά τον καλύτερο εαυτό του, βρίσκοντας μόνος του λύσεις και αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που εμφανίζονται στο δρόμο του.

Με γνώμονα την αγάπη μου προς το παιδί, την πίστη ότι όλοι κρύβουμε απεριόριστες δυνατότητες και με εργαλείο την τόσο καλά μελετημένη μέθοδο Kumon, μέλημα μου είναι να εμφυσήσω σε κάθε μαθητή την πίστη στις δικές του δυνάμεις, την αγάπη για τη γνώση και την ανάπτυξη αυτενεργούς μαθησιακής ικανότητας πέραν του επιπέδου του σχολείου. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα παραπάνω οφέλη δεν περιορίζονται μόνο στην μελέτη των μαθηματικών και των αγγλικών αλλά έχουν προέκτασεις σε οτιδήποτε άλλο ασχοληθεί, τόσο ως παιδί αλλά και αργότερα ως ενήλικας. Μέσα από τα προσεκτικά σχεδιασμένα και μελετημένα φυλλάδια της μεθόδου, κάθε μαθητής όταν μελετάει το καταλληλότερο αποκλειστικά για αυτόν υλικό, μπορεί να εξελίξει τις ικανότητες του και να αγαπήσει να καταπιάνεται με προκλήσεις, που γνωρίζει ότι μπορεί να φέρει εις πέρας. Σαν επακόλουθο, αποτελεί καθημερινή πρόκληση για εμένα να ανακαλύπτω ποιο είναι το καταλληλότερο υλικό για κάθε παιδί ξεχωριστά, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βάσει των αναγκών του, ώστε να αναπτύξει την επόμενη ικανότητα και να κάνει ένα ακόμα μικρό βήμα στο ταξίδι της γνώσης.

Ζωντανή απόδειξη της αποτελεσματικότητας της μεθόδου αποτελούν οι παραπάνω από 4 εκατομμύρια μαθητές παγκοσμίως που παρακολουθούν τη μέθοδο Kumon σε πάνω από 50 χώρες αλλά και ο τετράχρονος γιος μου και πρώτος μαθητής μου, που απολαμβάνει τα οφέλη της και πραγματικά πιστέψτε με δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το χαμόγελο στα παιδικά του χείλη κάθε φορά που καταφέρνει κάτι καινούργιο μόνος του!

Ώρες μαθημάτων

Δευτέρα
15:00 - 19:00
Τρίτη
15:00 - 19:00
Τετάρτη
Ημέρα χωρίς μαθήματα
Πέμπτη
15:00 - 19:00
Παρασκευή
15:00 - 19:00
Σάββατο
Ημέρα χωρίς μαθήματα
Κυριακή
Ημέρα χωρίς μαθήματα

Πόση ώρα διαρκεί ένα μάθημα;

Ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση των εργασιών μιας ημέρας μπορεί να είναι περίπου 30 λεπτά ανά θεματική ενότητα. Ο χρόνος μελέτης εξαρτάται αποκλειστικά από το κάθε άτομο και το επίπεδο του προγράμματος που παρακολουθεί. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη σας ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας του κέντρου ενδέχεται να διαφοροποιηθούν λόγω των υφιστάμενων κυβερνητικών περιορισμών.

Τιμές

Τέλος εγγραφής
€ 30 Εφάπαξ χρέωση
Τι είναι η πληρωμή εγγραφής;
Για να ξεκινήσετε το παιδί σας τα μαθήματα KUMON, θα πληρώσετε ένα τέλος εγγραφής για να εγγραφεί ως μαθητής/μαθήτρια
Ανά θεματική ενότητα
€ 70 Ανά μήνα


Τα παιδιά παρακολουθούν κανονικά μαθήματα είτε στο κέντρο μελέτης είτε διαδικτυακά


Καθημερινά φύλλα εργασίας σχεδιασμένα για μελέτη στο σπίτι και στο κέντρο

Οφέλη της δωρεάν εγγραφής μας

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες του παιδιού σας
Δωρεάν αξιολόγηση της ικανότητας του παιδιού σας
Λάβετε ένα εξατομικευμένο πλάνο μελέτης
Μακροπρόθεσμη επιτυχία

Αξιολογήσεις κέντρου

Γενική αξιολόγηση

5

Από 22 αξιολογήσεις στο Google

Σύρετε για να δείτε περισσότερα

Δημοφιλείς ερωτήσεις

Ως ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα η KUMON δεν ακολουθεί ένα συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σχολικό πρόγραμμα, αλλά συμπληρώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Ο σημαντικότερος στόχος της μεθόδου KUMON είναι να αναπτυχθεί η ικανότητα αυτόνομης μάθησης. Αυτή η ικανότητα αυτόνομης μάθησης θα ωφελήσει τις επιδόσεις των μαθητών σε όλα τα ακαδημαϊκά πεδία γενικότερα. Η KUMON είναι συντονισμένη επακριβώς με το βέλτιστο επίπεδο μάθησης κάθε μαθητή, ανεξαρτήτως της ηλικίας του, και εξασφαλίζει τη διεύρυνση και την εξέλιξη των ικανοτήτων του, της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων του, μέσω επιλεγμένων ασκήσεων.
 
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ηλικία γι΄αυτό. Σήμερα έχουμε από παιδιά μόλις δύο ετών έως μαθητές λίγο πριν το πανεπιστήμιο. Σε κάποια κέντρα μάθησης έχουν γραφτεί ακόμα και ενήλικες και συνταξιούχοι, για να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητές τους. Η KUMON βοηθά παιδιά όλων των ηλικιών, ανεξαρτήτως από τις ικανότητές τους. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσουν, τόσο πιο νωρίς θα αποκτήσουν δεξιότητες και θα απολαύσουν μεγαλύτερα οφέλη. Εφόσον η οικογένειά σας είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε μια μακροπρόθεσμη διαδικασία μάθησης, η KUMON είναι έτοιμη να σας βοηθήσει για την επίτευξη του στόχου σας.
Η KUMON προσφέρει πολύ περισσότερα από την ενισχυτική διδασκαλία και διαφέρει σημαντικά από τη συμβατική σχολική εκπαίδευση. Αντί να προετοιμάζεται ο μαθητής για συγκεκριμένες εξετάσεις ή αξιολογήσεις, η KUMON του παρέχει τη δυνατότητα αυτόνομης μάθησης και μάλιστα μέσω εξατομικευμένης καθοδήγησης και προσεκτικά προετοιμασμένα φύλλα εργασιών.

Παράλληλα με την ανάπτυξη καίριων ικανοτήτων στα μαθηματικά και τα αγγλικά, κάθε μαθητής της KUMON χτίζει την ικανότητά του για ανεξάρτητη μάθηση και πίστη στις ικανότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένας μαθητής της KUMON δεν εξαρτάται - ούτε περιορίζεται - από τις ικανότητες και τις γνώσεις άλλων.
 
Η μέθοδος KUMON είναι ένα πρόγραμμα αυτόνομης μάθησης, παρ’ όλα αυτά κάθε μαθητής διαρκώς λαμβάνει στήριξη από τον παιδαγωγό του. Τα προσεκτικά σχεδιασμένα φύλλα εργασιών δείχνουν στους μαθητές πώς να βρίσκουν μόνοι τους τις λύσεις, ενώ ο παιδαγωγός προσφέρει βοήθεια αν χρειαστεί. Η κυριότερη εργασία του παιδαγωγού σε ένα κέντρο μάθησης είναι να παρακολουθεί τους μαθητές όσο εργάζονται και να τους εκπαιδεύει στο πώς μπορούν να ανακαλύψουν τη λύση μέσα από την ύλη. Σε αυτή τη διαδικασία αναπτύσσονται οι ικανότητες της προσεκτικής παρατήρησης, της κριτικής ικανότητας, της αναφοράς σε προϋπάρχουσες γνώσεις και της δοκιμής ως διαδικασία μάθησης. Προϋπόθεση είναι οι ασκήσεις ποτέ να μην είναι υπερβολικά δύσκολες ή υπερβολικά εύκολες.
Η KUMON είναι ιδανική για όλα τα παιδιά. Αυτό οφείλεται στην εξατομικευμένη εκπαιδευτική φιλοσοφία μας που πάντα θέτει το εξής ερώτημα: «Τι ακριβώς ξέρει το παιδί στην πραγματικότητα, και ποιο θα ήταν το κατάλληλο επόμενο βήμα;» Το αν ένα παιδί είναι «αδύναμο» ή «δυνατό» είναι χαρακτηρισμοί που απορρίπτουμε. Χαρακτηρίζουμε τις μαθησιακές ικανότητες όχι μόνο βάσει του βαθμού κατανόησης, αλλά και των διαδικασιών σκέψης και εργασίας του παιδιού, καθώς και της στάσης του απέναντι στη μάθηση. Οποιαδήποτε ικανότητα σε αυτούς τους τομείς γίνεται αντιληπτή, και τα όρια διευρύνονται όλο και περισσότερο.

Μετά από μια διαδικασία αξιολόγησης καταρτίζεται ένα εκπαιδευτικό σχέδιο, ώστε να αναπτυχθούν οι ικανότητες του παιδιού και ανεξάρτητα από το σημείο εκκίνησής του, να ανταποκριθεί στο Διεθνές Πρότυπο της KUMON (μια διεθνή βαθμίδα που προσεγγίζει το επίπεδο του αντίστοιχου σχολικού έτους). Η KUMON καλωσορίζει εξίσου τόσο μαθητές με ιδιαίτερες μαθησιακές ανάγκες, όσο και ταλαντούχα και προικισμένα παιδιά, αλλά και όλα τα άλλα παιδιά που είναι πεπεισμένα ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα και που θέλουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους.
 

Ιστορίες επιτυχίας μαθητών

Σύρετε για να δείτε περισσότερα


Εγκαταστάσεις

Δημόσια συγκοινωνία - Τρένο
Τμήμα Αρχικής Εκπαίδευσης
Πρόσβαση ΑΜΕΑ
Χώρος αναμονής
Το KUMON CONNECT είναι στη διάθεσή σας
Χώρος ελεύθερης ανάγνωσης
Στάθμευση - Δωρεάν

Χάρτες και Οδηγίες

Λάβετε οδηγίες

Ιτάνου 38 και κυρά της Ρω
Κηπούπολη
713 07

Επιλέξτε τρόπο μεταφοράς


Οδήγηση

Από που έρχεστε;

Κάνετε στον/στην Φωτεινή Κλεισαρχάκη μια ερώτηση