Ανοίξτε ένα δικό σας Κέντρο Μάθησης KUMON

Γίνετε παιδαγωγός μέσω του συστήματος μας δικαιοχρησίας (Franchise)

Στην KUMON Ελλάδας ζητούνται δάσκαλοι και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται σοβαρά για την εκπαίδευση, τα παιδιά και την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Με την KUMON μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το πάθος σας, αν γίνετε ένας παιδαγωγός μέσω του συστήματος δικαιοχρησίας (Franchise) της KUMON  και ανοίξετε ένα δικό σας κέντρο μάθησης. 
 • Δε χρειάζεται κάποια ειδική μόρφωση στον τομέα της εκπαίδευσης για να γίνετε δικαιoλήπτης παιδαγωγός. Πολλοί από τους παιδαγωγούς μας δραστηριοποιούνταν πρωτύτερα στους κλάδους της Νομικής, των Χρηματο-οικονομικών και της Οικονομίας και είχαν καλές εμπειρίες με τα προγράμματα της KUMON μέσα από τις δικές τους οικογένειες.
 
 • Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χτίσετε και να ηγηθείτε μιας δικής σας επιχείρησης, βοηθώντας παράλληλα τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το δυναμικό τους.
 
 • Θα λάβετε εκτενή εκπαίδευση στα κέντρα μάθησής μας και θα γίνετε μέλος στο διεθνές δίκτυο της KUMON με παιδαγωγούς που τακτικά ανταλλάσσουν εμπειρίες και παράλληλα χαίρονται να προσφέρουν για στα παιδιά της κοινότητας τους.
 
 • Η ομάδα ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) μας, σας στηρίζει σε όλα τα στάδια, από την ίδρυση ως το άνοιγμα και σας συμβουλεύει για το πώς να λειτουργεί σωστά το κέντρο μάθησης σας σε τοπικό επίπεδο.
 
 • Πρέπει να καταβληθεί μια ελάχιστη αρχική εισφορά, και στη συνέχεια μπορείτε με τη στήριξη της ομάδας ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) μας, να ανοίξετε το δικό σας κέντρο μάθησης σε διάστημα τριών έως έξι μηνών.

Τι σημαίνει να είναι κανείς δικαιολήπτης της KUMON;

Πολλοί από τους δικαιολήπτες μας παίρνουν την απόφαση να συνεργαστούν με την KUMON γιατί με τη μέθοδό μας αποκτούν ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά της ιδιωτικής εκπαίδευσης που διαφέρει από οτιδήποτε προσφέρουν όλοι οι άλλοι. Εμείς καθιστούμε τα παιδιά «πιο έξυπνα». Είμαστε ταυτόχρονα μέρος ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου εμπορικού σήματος, το έργο μας ξεχωρίζεί για την ποιότητά του, και έχουμε πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας.

Οι δικαιολήπτες λαμβάνουν μια εκτεταμένη εκπαίδευση και συνεχή περαιτέρω κατάρτιση για την εργασία ως παιδαγωγοί της KUMON, ενώ η ομάδα ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) και η ομάδα εμπορικής προώθησής μας τους στηρίζει δυναμικά. Σας συμβουλεύουμε, σας στηρίζουμε και είμαστε στο πλευρό σας από την ίδρυση, έως το χτίσιμο και την προώθηση στην αγορά της επιχείρησής σας. Θα γίνετε μέλος ενός δικτύου που μοιράζεται το όραμα να μαθαίνουμε μαζί από τα παιδιά ώστε να βελτιωνόμαστε και εμείς οι ίδιοι! Τα παιδιά από μόνα τους είναι συναρπαστικά με τις προσωπικές δυνατότητες και ικανότητές τους, και έχουμε την αξίωση να τις ανακαλύψουμε και να τις αναπτύξουμε.

 

FAQs

 

Ποιό είναι το κόστος της επένδυσης;

Εξερευνήστε το παρακάτω περιεχόμενο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος και τις ανταμοιβές που προσφέρει η λειτουργία του δικού σας κέντρου KUMON
Επενδύσεις
 
 • Το ποσό συμμετοχής στον οργανισμό KUMON είναι προσιτό και διαμοσφώνεται στα € 3.000 (συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α.).

 • Το κόστος ίδρυσης και λειτουργίας του Κέντρου Μάθησης KUMON εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που θα συζητήσουμε μαζί σας εξατομεικευμένα.
   
 • Το μοντέλο KUMON παρέχει επαρκή περιθώρια για να διατηρηθεί η επενδυτική δαπάνη σε μέτριο πρός χαμηλό επίπεδο.
Κερδίζοντας δυναμικά
 
 • Εσείς αποφασίζετε το ύψος των διδάκτρων καθώς και τους όρους της σύμβασης μαθητείας για τους πελάτες σας. Μας καταβάλλετε τις σχετικές αμοιβές δικαιόχρησης ανά εγγεγραμμένο μαθητή και αυτό γίνεται στις αρχές του επόμενου μήνα, αφότου έχετε χρεώσει τους γονείς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε μηνιαία βάση.
   
 • Εκτός από την τεχνογνωσία και τη χρήση του λογοτύπου της KUMON, οι αμοιβές δικαιόχρησης περιλαμβάνουν επίσης τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές σας. Έτσι, οι τρέχουσες δαπάνες σας είναι διαχειρίσιμες και προκύπτουν κυρίως από μισθώματα και έξοδα προσωπικού.

Τι είναι η KUMON;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός KUMON (Kumon Institute of Education) ιδρύθηκε το 1958 στην Ιαπωνία από τον Toru Kumon, ο οποίος ήταν ένας άξιος πατέρας και επιτυχημένος καθηγητής μαθηματικών.

Κατόπιν αιτήματος της συζύγου του Teiko, ο Toru Kumon σχεδίασε μια σειρά φύλλων άσκησεων μαθηματικών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μεγαλύτερου γιου του, Takeshi, μαθητή τότε της δευτέρας δημοτικού. Έτσι γεννήθηκε η μέθοδος  αυτομάθησης KUMON.

Η KUMON εξελίσσεται συνεχώς. Πλέον εκτός από το πρόγραμμα των μαθηματικών προσφέρουμε και προγράμματα αγγλικής γλώσσας. Μαθαίνουμε διαρκώς, από τους μαθητές και τους παιδαγωγούς μας κάνοντας τα προγράμματά μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Η KUMON παραμένει προσηλωμένη στη βασική αρχή του Toru Kumon: να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναπτυχθούν ακαδημαϊκά και να αναπτύξουν το δυναμικό τους.

Ιστορία της KUMON

 

Υπάρχει / Μπορεί να ανοίξει Κέντρο Μάθησης KUMON στην περιοχή μου;

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε πιθανές ευκαιρίες ανοίγματος ή ανάληψης KέντρουMμάθησης μαθηματικών και αγγλικών KUMON στην περιοχή σας

Περιηγηθείτε στην ενότητα βοήθειας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την KUMON στις παρακάτω ενότητες