Ανοίξτε ένα δικό σας Κέντρο Μάθησης KUMON

Γίνετε παιδαγωγός μέσω του συστήματος μας δικαιοχρησίας (Franchise)Στην KUMON Ελλάδας ζητούνται δάσκαλοι και επαγγελματίες που ενδιαφέρονται σοβαρά για την εκπαίδευση, τα παιδιά και την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Με την KUMON μπορείτε να πραγματοποιήσετε αυτό το πάθος σας, αν γίνετε ένας παιδαγωγός μέσω του συστήματος δικαιοχρησίας (Franchise) της KUMON  και ανοίξετε ένα δικό σας κέντρο μάθησης. 
 • Δε χρειάζεται κάποια ειδική μόρφωση στον τομέα της εκπαίδευσης για να γίνετε δικαιoλήπτης παιδαγωγός. Πολλοί από τους παιδαγωγούς μας δραστηριοποιούνταν πρωτύτερα στους κλάδους της Νομικής, των Χρηματο-οικονομικών και της Οικονομίας και είχαν καλές εμπειρίες με τα προγράμματα της KUMON μέσα από τις δικές τους οικογένειες.
 
 • Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να χτίσετε και να ηγηθείτε μιας δικής σας επιχείρησης, βοηθώντας παράλληλα τα παιδιά να ξεδιπλώσουν το δυναμικό τους.
 
 • Θα λάβετε εκτενή εκπαίδευση στα κέντρα μάθησής μας και θα γίνετε μέλος στο διεθνές δίκτυο της KUMON με παιδαγωγούς που τακτικά ανταλλάσσουν εμπειρίες και παράλληλα χαίρονται να προσφέρουν για στα παιδιά της κοινότητας τους.
 
 • Η ομάδα ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) μας, σας στηρίζει σε όλα τα στάδια, από την ίδρυση ως το άνοιγμα και σας συμβουλεύει για το πώς να λειτουργεί σωστά το κέντρο μάθησης σας σε τοπικό επίπεδο.
 
 • Πρέπει να καταβληθεί μια ελάχιστη αρχική εισφορά, και στη συνέχεια μπορείτε με τη στήριξη της ομάδας ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) μας, να ανοίξετε το δικό σας κέντρο μάθησης σε διάστημα τριών έως έξι μηνών.

Τι σημαίνει να είναι κανείς δικαιολήπτης της KUMON;

Πολλοί από τους δικαιολήπτες μας παίρνουν την απόφαση να συνεργαστούν με την KUMON γιατί με τη μέθοδό μας αποκτούν ένα μοναδικό προϊόν στην αγορά της ιδιωτικής εκπαίδευσης που διαφέρει από οτιδήποτε προσφέρουν όλοι οι άλλοι. Εμείς καθιστούμε τα παιδιά «πιο έξυπνα». Είμαστε ταυτόχρονα μέρος ενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου εμπορικού σήματος, το έργο μας ξεχωρίζεί για την ποιότητά του, και έχουμε πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας.

Οι δικαιολήπτες λαμβάνουν μια εκτεταμένη εκπαίδευση και συνεχή περαιτέρω κατάρτιση για την εργασία ως παιδαγωγοί της KUMON, ενώ η ομάδα ανάπτυξης & δικαιόχρησης (Franchise) και η ομάδα εμπορικής προώθησής μας τους στηρίζει δυναμικά. Σας συμβουλεύουμε, σας στηρίζουμε και είμαστε στο πλευρό σας από την ίδρυση, έως το χτίσιμο και την προώθηση στην αγορά της επιχείρησής σας. Θα γίνετε μέλος ενός δικτύου που μοιράζεται το όραμα να μαθαίνουμε μαζί από τα παιδιά ώστε να βελτιωνόμαστε και εμείς οι ίδιοι! Τα παιδιά από μόνα τους είναι συναρπαστικά με τις προσωπικές δυνατότητες και ικανότητές τους, και έχουμε την αξίωση να τις ανακαλύψουμε και να τις αναπτύξουμε.

 

FAQs

 

Ποιό είναι το κόστος της επένδυσης;

Εξερευνήστε το παρακάτω περιεχόμενο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το κόστος και τις ανταμοιβές που προσφέρει η λειτουργία του δικού σας κέντρου KUMON
Επενδύσεις
 
 • Το ποσό συμμετοχής στον οργανισμό KUMON είναι προσιτό και διαμοσφώνεται στα € 3.000 (συμπεριλαμβανομένου  Φ.Π.Α.).

 • Το κόστος ίδρυσης και λειτουργίας του Κέντρου Μάθησης KUMON εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που θα συζητήσουμε μαζί σας εξατομεικευμένα.
   
 • Το μοντέλο KUMON παρέχει επαρκή περιθώρια για να διατηρηθεί η επενδυτική δαπάνη σε μέτριο πρός χαμηλό επίπεδο.
Κερδίζοντας δυναμικά
 
 • Εσείς αποφασίζετε το ύψος των διδάκτρων καθώς και τους όρους της σύμβασης μαθητείας για τους πελάτες σας. Μας καταβάλλετε τις σχετικές αμοιβές δικαιόχρησης ανά εγγεγραμμένο μαθητή και αυτό γίνεται στις αρχές του επόμενου μήνα, αφότου έχετε χρεώσει τους γονείς για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σε μηνιαία βάση.
   
 • Εκτός από την τεχνογνωσία και τη χρήση του λογοτύπου της KUMON, οι αμοιβές δικαιόχρησης περιλαμβάνουν επίσης τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές σας. Έτσι, οι τρέχουσες δαπάνες σας είναι διαχειρίσιμες και προκύπτουν κυρίως από μισθώματα και έξοδα προσωπικού.

KUMON – ένα ασφαλές σύστημα δικαιόχρησης (franchise) ακόμη και στην περίοδο του κορωνοϊού

 

Όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά, οι δάσκαλοι και οι δασκάλες παρέχουν εργασίες διαδικτυακά και οι γονείς γίνονται ξαφνικά δάσκαλοι. Αυτή η κατάσταση φέρνει πολλούς γονείς και μαθητές αντιμέτωπους με μεγάλες δυσκολίες. Για τον λόγο αυτό, προς το παρόν δίνεται κυρίως έμφαση στο φρεσκάρισμα, την επανάληψη και την εμβάθυνση της ήδη διδαχθείσας ύλης. Από την άλλη πλευρά, η εκμάθηση νέου περιεχομένου είναι σχεδόν αδύνατη.

 

Τυχεροί είναι όποιοι μαθαίνουν με την KUMON!

Η μάθηση με τη μέθοδο KUMON δεν απαιτεί καμιά εφαρμογή, κανένα tablet ή γονείς που έχουν επαρκή γνώση Μαθηματικών και Αγγλικών ώστε να μπορούν να τα διδάξουν. Το μόνο που χρειάζεται είναι γονείς που εκτιμούν τα παιδιά τους και τις προσπάθειές τους.

Με την KUMON, όχι μόνο η μάθηση επιτυγχάνεται τακτικά και αυτόνομα από το σπίτι, αλλά και το νέο μαθησιακό περιεχόμενο αποκτάται χωρίς δυσκολία χάρη στα φύλλα εργασιών της KUMON που προσεγγίζουν τη νέα γνώση με μικρά βήματα. Ανεξάρτητα από την ηλικία!

 

Τα παιδιά της KUMON συνεχίζουν να μαθαίνουν

Ακόμη κι αν η επίσκεψη στα κέντρα μάθησης δεν είναι δυνατή αυτή τη στιγμή, οι δικαιολήπτες παιδαγωγοί (franchisees) της KUMON μπορούν να παρέχουν στα παιδιά της KUMON μαθησιακό υλικό και συνεπώς εξασφαλίζουν την περαιτέρω μάθηση. Χάρη στον σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, τα παιδιά της KUMON συνεχίζουν να λαμβάνουν την πλήρη υποστήριξη του παιδαγωγού, την οποία θα λάμβαναν υπό κανονικές συνθήκες στα κέντρα μάθησης KUMON. Το παιδί εργάζεται σε κάθε περίπτωση αυτόνομα.

Τα παιδιά της KUMON χρειάζονται μόνο ένα μολύβι, τα φύλλα εργασιών της KUMON και περιστασιακά μια υπόδειξη από τον γονέα και/ή τον παιδαγωγό για την αυτόνομη μάθησή τους. Μια μέθοδος ασφαλής σε περιόδους κρίσης με εγγυημένη μαθησιακή επιτυχία.

Σύντομο ερωτηματολόγιο KUMON

Δοκιμάστε το σύντομο ερωτηματολόγιο παρακάτω για να δείτε εάν η KUMON είναι κατάλληλη επιχειρηματική επιλογή για εσάς

Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 210 976 29 15 για να μάθετε αν ο τίτλος σας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της KUMON.

Λυπούμαστε, ο παιδαγωγός της KUMON απαιτείται να έχει έγκυρη άδεια εργασίας.

Εάν απαιτείται έγκυρη άδεια οδήγησης εξαρτάται από μεμονωμένους παράγοντες και δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 0049 211.522 55 25 για να μάθετε αν απαιτείται άδεια οδήγησης στην περίπτωσή σας.

Ο παιδαγωγός KUMON πρέπει να εργάζεται με πάθος και όραμα.
Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 210  976 29 15 για να συζητήσετε εάν αυτή είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για εσάς.

Ο  Παιδαγωγός KUMON καλείται να διαχειριστεί όλες τις πτυχές διοίκησης της δικής του επιχειρήσης. Επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 210  976 29 15 για να συζητήσετε εάν αυτή είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για εσάς.

Χρειάζεστε ελάχιστο κεφάλαιο € 2.000 για να ανοίξετε ένα Κέντρο Μάθησης KUMON.

Συγχαρητήρια, είστε ακριβώς αυτό που ψάχνουμε! Συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και ζητήστε μια τηλεφωνική επικοινωνία από έναν υπάλληλο μας.

Υπάρχει / Μπορεί να ανοίξει Κέντρο Μάθησης KUMON στην περιοχή μου;

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης για να βρείτε πιθανές ευκαιρίες ανοίγματος ή ανάληψης KέντρουMμάθησης μαθηματικών και αγγλικών KUMON στην περιοχή σας

Τι είναι η KUMON;

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός KUMON (Kumon Institute of Education) ιδρύθηκε το 1958 στην Ιαπωνία από τον Toru Kumon, ο οποίος ήταν ένας άξιος πατέρας και επιτυχημένος καθηγητής μαθηματικών.

Κατόπιν αιτήματος της συζύγου του Teiko, ο Toru Kumon σχεδίασε μια σειρά φύλλων άσκησεων μαθηματικών, προσαρμοσμένα στις ανάγκες του μεγαλύτερου γιου του, Takeshi, μαθητή τότε της δευτέρας δημοτικού. Έτσι γεννήθηκε η μέθοδος  αυτομάθησης KUMON.

Η KUMON εξελίσσεται συνεχώς. Πλέον εκτός από το πρόγραμμα των μαθηματικών προσφέρουμε και προγράμματα αγγλικής γλώσσας. Μαθαίνουμε διαρκώς, από τους μαθητές και τους παιδαγωγούς μας κάνοντας τα προγράμματά μας όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά.

Η KUMON παραμένει προσηλωμένη στη βασική αρχή του Toru Kumon: να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να αναπτυχθούν ακαδημαϊκά και να αναπτύξουν το δυναμικό τους.

Ιστορία της KUMON

 

Η διαδικασία επιλογής

Δηλώστε συμμετοχή σε μια επερχόμενη έκδήλωση προσανατολισμού - επιλογής

Περιηγηθείτε στην ενότητα βοήθειας

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την KUMON στις παρακάτω ενότητες

Σύρετε για να δείτε περισσότερα