KUMON μέχρι σήμερα

Η KUMON κερδίζει το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Μάθηση» στα Education Leaders Awards 2023, ενισχύοντας την ψηφιακή εκπαίδευση στην Ελλάδα

Ιούλ 2023
Η KUMON κερδίζει το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία "Ψηφιακή Μάθηση" για τη νέα ψηφιακή εφαρμογή KUMON CONNECT

Μεταξύ των κορυφαίων νικητών των Education Leaders Awards 2023, ο διάσημος εκπαιδευτικός οργανισμός KUMON ξεχώρισε με το Ασημένιο Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Μάθηση».  Αυτή η αναγνώριση αποτελεί πηγή μεγάλης υπερηφάνειας για την KUMON καθώς συνεχίζει να συνεισφέρει σημαντικά στην εκπαίδευση στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση “Education Leaders Awards 2023” έλαβε χώρα τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πρώην ΤΕΙ Πειραιά). Διοργανώθηκε για 8η συνεχόμενη χρονιά από την “BOUSSIAS Events”. Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναγνωρίσει εκπαιδευτικούς οργανισμούς, δραστηριότητες και δασκάλους που ξεχώρισαν προσφέροντας και εξελίσσοντας την εκπαίδευση στη νέα ψηφιακή εποχή, προς όφελος των μαθητών αλλά και των δασκάλων.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πάνω από 200 υψηλού επιπέδου ηγέτες στην εκπαίδευση, εκπρόσωποι από παιδαγωγικά ινστιτούτα, πανεπιστήμια, επαγγελματίες αλλά και δημοσιογράφοι. Όσοι παρευρέθηκαν ενθουσιάστηκαν από την καινοτομία και την ποιότητα για την οποία βραβεύτηκαν οι νικητές, οι οποίοι ήταν δάσκαλοι ή δασκάλες και παιδαγωγικοί οργανισμοί της Ελλάδας.

Συνολικά 57 δάσκαλοι και ινστιτούτα βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Δημόσια Παιδαγωγικά Ινστιτούτα» και 40 οργανισμοί, δάσκαλοι και εταιρείες στην κατηγορία «Ιδιωτικά Παιδαγωγικά Ινστιτούτα». Τα βραβεία δεν αναγνώρισαν απλώς τα εξαιρετικά κατορθώματα των παιδαγωγικών οργανισμών αλλά έκαναν και ειδική αναφορά στις προσπάθειες και την αφοσίωση των δασκάλων.

Η KUMON παρέλαβε το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Μάθηση» για τη νέα ψηφιακή εφαρμογή της KUMON CONNECT, και την εξαιρετική της συνεισφορά στην ψηφιακή εκπαίδευση. 

xxxx

Η επιτυχία της KUMON βασίζεται στην μοναδική μέθοδο μάθησης η οποία έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την εξατομίκευση και την διαδικασία της αυτομάθησης. Με την προσαρμογή του παιδαγωγικού υλικού πάνω στις δυνατότητες και την πρόοδο του κάθε μαθητή, η KUMON ενισχύει τη σκέψη, τις δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων και τη θετική αντιμετώπιση της μάθησης.

Η αναγνώριση στα Education Leaders Awards 2023 ενισχύει τη θέση της KUMON σαν πρωτοπόρος στην ψηφιακή εκπαίδευση στον εξωσχολικό τομέα. Παράλληλα δίνει κίνητρο στην KUMON να συνεχίσει να ανεβάζει τον πήχη στην παιδαγωγική καινοτομία και να διασφαλίσει πως οι μαθητές της θα λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή μαθησιακή εμπειρία.

Τα Education Leaders Awards δεν αναγνώρισαν μόνο τα κατορθώματα των εκπαιδευτικών μονάδων και τη συνεισφορά τους στη μάθηση εντός του ψηφιακού πλαισίου, αλλά βράβευσαν και τον Δάσκαλο της Χρονιάς. Τα βραβεία αυτά είναι επίσης και μία εκδήλωση η οποία εμπνέει και άλλους να αποκτήσουν μία πιο καινοτόμα προσέγγιση απέναντι στην εκπαίδευση.

Η KUMON είναι περήφανη που λαμβάνει το Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Μάθηση». Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει την αφοσίωση του οργανισμού να παρέχει εξαιρετική παιδαγωγική εμπειρία και ανοίγει το δρόμο για περισσότερη εξέλιξη στον συγκεκριμένο τομέα. Με την χωρίς εξαιρέσεις αφοσίωσή της, στην εξατομικευμένη μάθηση και τις ψηφιακές καινοτομίες, η KUMON συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της εκπαίδευσης στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.