2 λεπτά ανάγνωση

Αγγλικά στην KUMON

Αύγ 2020
Αγγλικά στην KUMON

κεφτήκατε ποτέ ότι τα παιδιά σας θα μπορούσαν να μαθαίνουν Αγγλικά από το 2ο  έτος της ηλικίας τους σαν να ήταν η μητρική τους γλώσσα; Να κάνουν δραστηριότητες, να μιλούν και να γράφουν στα Αγγλικά χωρίς φόβο, αλλά αυθόρμητα και φυσικά; Το πρόγραμμα Αγγλικών της KUMON στοχεύει στο να αναπτυχθούν τα κίνητρα και η ικανότητα των παιδιών να προσεγγίζουν με χαρά Αγγλικά κείμενα.

Με εργαλείο τα Αγγλικά κάθε μαθητής αναπτύσσει την ικανότητα να μαθαίνει αυτόνομα με τον δικό του ρυθμό. Τα παιδιά μαθαίνουν την γλώσσα με φυσικό τρόπο και αποκτούν ευχέρεια υψηλού επιπέδου στον γραπτό και στον προφορικό λόγο.

Το πρόγραμμα ξεκινά με την απλή επανάληψη λέξεων, ενώ η δυσκολία αυξάνεται σταδιακά ανά επίπεδο και ολοκληρώνεται με την ανάγνωση πρωτότυπων κειμένων διάσημων συγγραφέων.
Το υλικό μας είναι οπτικοακουστικό και μέσω της καθημερινής εντατικής άσκησης με το δίσκο (CD) τα παιδιά αναπτύσσουν στα αρχικά επίπεδα μια σαφή και καθαρή προφορά.

Οι απόφοιτοι των Αγγλικών της KUMON, με την εμπειρία τους, έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση απέναντι στα αγγλικά κείμενα, και πλέον διαβάζουν στα Αγγλικά οτιδήποτε θέλουν ή χρειάζονται. Επίσης, έχουν τη δυνατότητα και διαθέτουν και τις απαραίτητες γνώσεις για να εργαστούν και με το πρόγραμμα των Αγγλικών ως μητρική γλώσσα (English as a Native Language Programme), το οποίο θα τους χαρίσει περισσότερες εμπειρίες εμβάθυνσης στην Αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία.

Ο μικρότερος μαθητής που ξεκίνησε το πρόγραμμα των αγγλικών είναι 2.5 ετών ενώ ο μεγαλύτερος 65! Είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο ανεξαιρέτως!

Ελάτε να το δοκιμάσετε και εσείς!